Autor | Wątek |
| LUBLIN - szukam partnera/partnerki do gry | 2007-12-19 20:07  |
Cześć!
Chciałabym zacząc grac w squasha i poszukuję partnera (również początkującego), który byłby zainteresowany wzięciem paru lekcji i grą ze mną:)
Najbardziej odpowiadałby mi kort na Zana ale wszystko jest do uzgodnienia.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na mail: anna_wisnicka@tlen.pl
Pozdrawiam:) |
|
|
| Odp: LUBLIN - szukam partnera/partnerki do gry | 2007-12-24 13:40   |
Problem w tym aniu , że w Lublinie nie weźmiesz lekcji bo nie mamy trenerów. Drugi problem w tym , że jesteś kobietą więc sparringpartnera musisz szukać wśród kobiet a ich jest mało. Faceci grają często siłowo więc są kiepscy dla kobiet, chyba że kobieta na wyższym poziomie niż oni i pokaże im że technika jest ważniejsza. Kort na Zana jest kiepski , nie polecam. Strefa nie jest nastawiona na squasha i nie mają pojęcia ile kort powinien kosztować - jest za drogo.
pozdrawiam. |
|
|
| Odp: LUBLIN - szukam partnera/partnerki do gry | 2007-12-24 16:18   |
Hej!
Dzięki za informacje:) Wciąż mam jednak nadzieję, że ktoś się pojawi. Niedługo mam zamiar zacząć grac, a o strefie słyszałam kilka pozytywnych opinii, jeśli jednak znasz lepsze miejsca w lublinie to daj mi proszę znać, byłabym wdzięczna:)
Serdeczne pozdrowienia!
Ania |
|
|
| Odp: LUBLIN - szukam partnera/partnerki do gry | 2007-12-25 20:09  |
Cóż , każdy chwali co mu się podoba. Może dla osób początkujących pewne mankamenty Strefy nie będą przeszkodą , dla mnie są.
Lepszym miejscem jest Fit Klub na Wojciechowskiej. Ludzie którzy coś potrafią grają właśnie tam. Jeśli możesz grać do 16 to jest taniej. Lepsze korty i atmosfera inna. Ceny mogłyby być jednak niższe bo to Lublin np. 30 złotych za kort. Chętnych i tak jest sporo ale zadowolenia byłoby więcej.
pozdrawiam. |
|
|