Autor | Wątek |
| Lokalny-amatorski turniej w Yankee Sport (najbliższa niedziela 18.04) | 2004-04-14 1:27  |
W imieniu organizatorów pragnę zaprosić wszystkich na lokalny amatorski turniej squasha w YANKEE SPORT CLUBie (Janki k/W-wy). Informacje o turnieju można uzyskać pod telefonem klubowym (22) 7974617.
Termin: Najbliższa niedziela, czyli 18.04 godzina 12:00.
Co do warunków: 2 korty i super zabawa gwarantowana.
Więcej informacji postaram się wyciągnąć od organizatorów jutro i od razu zapodać na forum ...[Modyfikowane przez moderatora: 2004-04-20 22:47 ] |
|
|
| Odp: Lokalny-amatorski turniej w Yankee Sport (najbliższa niedziela 18.04) | 2004-04-15 16:52  |
.. dowiedziałem się od organizatorów, że jest przewidziany gorący posiłek (zupka typu rosół lub żurek) i że wpisowe będzie wynosić 50 PLN.
System rozgrywek ustalimy na miejsciu w niedzielę (zależne od ilości zgłoszeń), tak aby rozegrać jak najwięcej meczy i się nagrać do woli. Pewnie będą to jakieś grupy, z których zostaną wyłonione dwie drabinki: górna i dolna.
Także można liczyć na 3 do nawet 6-ciu meczy.
Co do nagród to nie mam pojęcia, ale tutaj zwykle organizatorzy się starali zapewnić chociażby minimum sadysfakcji i zawsze było coś typu bidony, plecaki, koszulki itd..
W dnia wczorajczego wieczór mam wiadomość , ze juz jest zgłoszonych około 7-8 osób...
Także liczę na Was!
Do zobaczenia... |
|
|